Vanaf september 2024 kun je in Emmeloord aan de slag met het opbouwen van jouw eigen praktijk. Dit met volledige ondersteuning en zonder risico. 

Al jouw ideeën over het leveren van goede huisartsenzorg kun je helemaal kwijt in jouw eigen praktijk!

Je eigen huisartsenpraktijk mét volledige ondersteuning

Unieke kans

Je krijgt de kans om een nieuwe praktijk op te bouwen met ondersteuning. Op deze wijze ontwikkel je je mogelijk tot volledig praktijkhouder en neem je over een aantal jaar de praktijk over. Solo of samen met een collega-huisarts. De verwachte praktijkopbrengsten zijn al in kaart gebracht. Je kunt nu starten op ZZP-basis!

Creëer jouw ideale praktijk

Vanaf de start in september 2024 heb je de ruimte om zelf invulling te geven aan hoe de praktijk eruit komt te zien en de zekerheid dat je er niet alleen voor staat. Hierbij kun je gebruik maken van een fysieke locatie, maar ook e-consulten, beeldbellen, een telefonisch terugbelsysteem en een digitaal patiëntensysteem.

Connectie met de regio

Digitale innovatie, leefstijlgeneeskunde en positieve gezondheid zijn thema’s die de regio belangrijk vindt en hier ga jij in jouw praktijk ook mee aan de slag. Mogelijk kan de praktijk in de toekomst gehuisvest worden op een nog verder te ontwikkelen gezondheidscentrum Het Vlie, waar je samen met andere ketenpartners zorg verleent aan de regio.

Samenwerking met ketenpartners

Je valt onder de plezierig en nauw samenwerkende HAGRO Emmeloord (onderdeel van Huisartsen Coöperatie Flevoland). Hierbinnen zijn collega’s en een mentor/buddy aanwezig om mee te sparren. En er is een goede waarneming bij vakanties.

De samenwerking met ketenpartners is uitstekend!

Word jij de nieuwe Polderdokter?

Dé Noordoostpolder

Een unieke plek om te wonen en te werken!

In de Noordoostpolder kun je wonen, werken en ontspannen in een omgeving waar je volop de ruimte krijgt. Je krijgt letterlijk veel woon- en leefruimte.

Ook als huisarts krijg je de ruimte om te dokteren op de wijze die bij jou past. Polderbewoners hebben een mentaliteit van het samen doen. Men staat niet voor elk wissewasje bij de dokter op de stoep. De variatie in patiëntenbestand is groot. Je kunt nog echt een relatie opbouwen.

En ook voor een eventuele partner zijn volop interessante organisaties te vinden binnen een straal van 30-45 minuten reistijd (denk aan plaatsen als Heerenveen, Drachten en Zwolle).

polderlogo-dotCreated with Sketch.

Meer weten?

Plan een (video) meeting in!

Wij kunnen ons voorstellen dat je een aantal vragen hebt. Plan direct een (video) meeting in met Annemieke Doornbos van Medrie. 

Heb je vragen?

Wil je meer informatie over het starten van jouw eigen huisartsenpraktijk? 

Voor al je vragen staat Annemieke Doornbos van  regio-organisatie Medrie voor je klaar!

Annemieke Doornbos
Medrie regio Flevoland

Andere vragen?

Vragen over wonen en leven in de Noordoostpolder? Zoals over het kopen / huren van een huis, kinderopvang of carrièrekansen voor jouw partner?

Daniëlle van den Born van Gemeente Noordoostpolder staat voor je klaar!

 

Danielle van den Born Gemeente Noordoostpolder Accountmanager Huisarts In Opleiding

Daniëlle van den Born
Gemeente Noordoostpolder